Bejelentkezés

Magyar Villamos Művek Zrt.

a hazai villamosenergia-ipar

Álláshirdetések

Szakmai titkár Tagvállalat: MVM Zrt.
Az MVM Zrt. Stratégiai Kapcsolatok Igazgatóságra proaktív és gondoskodó szakmai titkárt keresünk, aki szívesen dolgozik csapatban, ügyel a rendre és a pontosságra. A pozíció igényes környezetet, megbecsülést, stabil hátteret kínál.
Junior SAP szakértő Tagvállalat: Nemzeti Üzleti Szolgáltató Zrt.
A Nemzeti Üzleti Szolgáltató Zrt. fő feladata magas színvonalú pénzügyi, számviteli és HR elszámolási szolgáltatások nyújtása többségi állami tulajdonú társaságok, úgymint az MVM Csoport, a Közlekedési Központok és a Víziközmű vállalatai részére
Senior SAP szakértő Tagvállalat: Nemzeti Üzleti Szolgáltató Zrt.
A Nemzeti Üzleti Szolgáltató Zrt. fő feladata magas színvonalú pénzügyi, számviteli és HR elszámolási szolgáltatások nyújtása többségi állami tulajdonú társaságok, úgymint az MVM Csoport, a Közlekedési Központok és a Víziközmű vállalatai részére
Adózási szakértő (Tatabánya) Tagvállalat: Nemzeti Üzleti Szolgáltató Zrt.
A HSSC Kft., a Nemzeti Üzleti Szolgáltató Zrt. leányvállalatának, fő feladata magas színvonalú pénzügyi, számviteli, kontrolling és HR elszámolási szolgáltatások nyújtása többségi állami tulajdonú társaságok részére.
Kontrolling szakértő Tagvállalat: MVMI ZRt.
Az MVMI Zrt. Kontrolling és Vagyongazdálkodási Osztályára kontolling szakértő pozícióba keres munkatársat
Könyvelő munkatárs (Paks) Tagvállalat: Nemzeti Üzleti Szolgáltató Zrt.
A Nemzeti Üzleti Szolgáltató Zrt. fő feladata magas színvonalú pénzügyi, számviteli és HR elszámolási szolgáltatások nyújtása többségi állami tulajdonú társaságok, úgymint az MVM Csoport, a Közlekedési Központok és a Víziközmű vállalatai részére.
Kiemelt karbantartási-műszaki szakértő Tagvállalat: MVM Zrt.
A munkakör célja az MVM Zrt. Termelési és Műszaki Vezérigazgató Helyettes területéhez tartozó fosszilis és megújuló erőműveihez és fűtőműveihez kapcsolódóan a műszaki karbantartási szakterület kiemelt szakértői munkáinak végzése. A feladatkörben kiemelten fontos a SAP PM bevezetésével kapcsolatos műszaki koordinációs tevékenységek végzése, és a bevezetés után a SAP PM műszaki üzemeltetéséhez kapcsolódó műszaki tevékenységek menedzselése.
Projektkoordinátor Tagvállalat: MVM NET Zrt.
Az MVM NET Zrt. 2012. március elsejével kezdte meg működését, mint a Magyar Villamos Művek Zártkörűen Működő
Részvénytársaság (MVM Zrt.) 100%-os tulajdonú leányvállalata. Az MVM NET Zrt. az MVM Csoport, mint a cégjegyzékbe bejegyzett, MVM Zrt., mint uralkodó tag által irányított  elismert vállalatcsoport tagja.
Az MVM NET Zrt. a hazai távközlési piac meghatározó szereplőjeként további bővülési stratégiájához kapcsolódóan munkatársat keres az alábbi pozícióba:
Igazgatási szakértő Tagvállalat: MVM Zrt.
Az MVM Zrt. Jogi és Igazgatási Osztálya igazgatási szakértő munkakörbe munkatársat keres
Kiemelt stratégiai szakértő Tagvállalat: MVM Zrt.
Az MVM Zrt. Stratégiai Tervezési Osztálya munkatársat keres a Kiemelt stratégiai szakértő munkakörbe. A sikeres pályázó egyedüli lehetőséghez jut, hogy egy dinamikus, változatos feladatokat biztosító csapathoz csatlakozzon, amelyben felelősségteljesen, önálló döntésekkel végezheti a munkáját.
12